Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll

Idag har jag lyckats samla ännu ett vuxenpoäng.
Jag och Mr. Sambo har ramat in våra föräldrars bröllopsfoton och satt upp på väggen.
/Net

Det krävs så mycket mygel för att verka normal

Då har jag en tjock bunt med papper i väskan. Papper som berättar om hur duktig jag har varit hittils i livet. Papper som ska bidra till att man skaffar sig en framtid. Papper som kan vara avgörande för ens framtid.
Papper. Papper. Papper.
Vi svenskar bara älskar papper, eller hur?
/Net

Vi är dom som förlorar men jublar ändå

me & matilda
/Net

Så enkelt, så enkelt att bara ett barn klarar av det

Tänk vad enkelt allt var ändå när man var liten. Man levde endast i nuet och man hade seriösa framtidsplaner på att gifta sig med en prins och bo resten av livet i ett slott. Man skulle äta hamburgare, pizza och godis varje dag. Se på tv så länge man ville och vara vaken hela natten. /Net

Jag hade tusentals frågor och tusentals svar

Det finns de som springer för livet.
Sen finns det dem som livet springer ifrån.
Vad är det för färg på väggarna på jobbet? Vad heter din grannes barn? Hur smakade lunchen?
/Net

Nattens drottning tills hon blåser omkull

Föreställ dig ett gäng tjejer på 11år som sitter i ett klassrum och diskuterar storleken på klasskamraternas snoppar. Pojkarna som känner sig utsatta vänder sig till fröken. Fröken har varit med länge och vet därför att flickor i den åldern kan vara såna. Egentligen beror det ju på att flickorna är förtjusta i och nyfikna på pojkarna. Jaha det är så det fungerar tänker pojkarna lite slockna och med en klump i magen låssas pojkarna som att de tycker om situationen. För det är väl så det ska vara?

Tänk dig sedan när dessa ungdomar börjar högstadiet. Det är tjejen längs bak i klassrummet som kan de fulaste orden, vågar säga håll käften till läraren, snusar, har kört bil och skolkar mest som är coolast. Alla avgudar henne. Killarna tävlar om att få henne. Konkurrensen är hård om den sociala statusen man uppnår efter att ha legat med henne, eller åtminstone haft oralsex. Killarna sveper glas efter glas med alkohol för att inte behöva vara närvarande under själva akten då de i själva verket är vettskrämda. Men det är ju så tjejerna förväntar sig att de ska bete sig, för vem vill vara en tönt? Killarna går hem och gråter medan tjejen sitter med sina polare och skryter med listan på alla killar hon legat med. Wow, vad hon är cool. När det senare kommer fram att den här killen har legat med massa såna tjejer för att uppnå någon slags självbekräftelse, som inte verkar nåbar, anses han som lösaktig och alla uppoffringar har varit helt i onödan, för vem vill ha en sån? Medan tjejen som i själva verket har en dubbelt så lång lista som killen får behålla sin status; för hon är ju en riktig kvinna.

Fortsätt och tänk på dessa ungdomar, det är nämligen dags för de att börja gymnasiet. Killarna har vid den här tiden kommit underfund med att det måste vara något fel på dem. För det var länge sedan han hade första tjejen och han har haft många tjejer sen dess, men han har fortfarande inte upplevt lyckan. Klumpen i magen som föddes när han var liten slutade aldrig att växa och nu har den blivit så pass stor att den behöver komma ut ur kroppen annars kommer den lilla pojken att explodera. Han sitter ensam på sitt rum med ett rakblad och armarna är redan fulla av gamla fula ärr från andra ångestfyllda kvällarna. Det är ingen som riktigt vet var tjejerna håller hus under den här tiden; men med jämna mellanrum kan en och annan bil snurra runt på skolgården.

Ofattbart; men nu har dessa små individer blivigt stora och ska ut i verkliga livet. Hon börjar arbeta för ett företag och sakta med säkert tar hon sig upp till en chefsposition. Livet är underbart. Hon har en man att komma hem till varje dag som har middagen stående på bordet, barnen är hämtade från dagis och huset är ny städat. Han började på samma jobb som henne, de hade till och med samma utbildning, men han tog sig aldrig längre än till ett något så när fint kontor bland alla andra killar. En och annat klapp på baken och lilla gubben skulle du kunna fyllde hans arbetsdag innan det var dags att hämta barnen på dagis, laga middag, handla och natta barnen.

 Nej, men ge dig nu börjar du tänka. Så där är det ju inte alls. Vad löjligt. Vad sysslar hon med egentligen? Helt rätt, det är inte alls så. Men testa och byt ut alla hon mot han och alla han mot hon; känns det mer bekant då? Ja, kanske lite men alla är ju inte så säger du. Nej, absolut inte och jag menade inte heller att du skulle ta det ordagrant men du förstår poängen eller hur?
/Net

Jag är en av alla dom som kan gå vilse, när som helst, om jag behagar

Jag vet! Jag vet! Jag vet!
Det är hon jag vill vara om jag inte vore mig själv.
Carrie i Sex and the city. Kan det bli mer självklart?
Köpa mig ett par nya skor. Ta mig en drink med mina vänner. Skriva en spalt i en tidning. (alt. blogga?)
/Net

Du är du och jag är jag och är det så att din väg ändå går precis intill så kan vi bara hjälpas åt att komma dit vi vill

kylskåpspoesi
/Net

Är det jobbigt att tiden går å man blir äldre, eller kul att vara med?

Idag har jag deltagit i exprimentet hur många gymnasieelever rymms i en buss samt fotat en tant i guldlinne och högklackat. Jag har en trave böcker att läsa och har för första gången på flera år ätit en riskaka. Det var ost smak. Lyssnar på Winnerbäck och funderar på att göra något viktigt. I morgon ska jag låta min modell imitera en knarkare. /Net

You're the closest to heaven that I'll ever be

Happy valentine!
heart
/Net

Du kanske sa nånting som ingen alls förstod

Det var i 9:an. En bilduppgift. En känsla.
Jag tror det var kaos eller förvirring...
kaos
/Net

When we are kings you will be another suit against the wall and bang

Ibland får man en smäll på käften av livet...
Jag hoppas livet slår han med något hårt.
/Net

Sing for the laughter, sing for the tear

Back on track.
sthlm
/Net

Jag tror att det är livet som är snett, men har jag alls nån koll

Bloggar är till för oss som inte hade tillräckliga problem för att gå till en psykolog men som ändå inte bara kunde låta livet ha sin gång.
Bloggar är till för oss som har Mr. Självömkan i vår beskantskapskrets men aldrig investerade i en dagbok.
Bloggar är till för oss som hade för mycket tid med för lite att göra på.
/Net

Sometimes you get in the mood to capture something that's been lost

Det fanns en tid innan stringtrosor, killar, betyg och alkohol existerade i vardagen.
En tid då man inte viste bättre än att vara sig själv...
mii

/Net

Jag är en av alla dom som drabbas, då och då, av nåt jag vill förklara

Inte för att jag känner dig, egentligen, men jag kan inte hjälpa det.
Jag läser din blogg varje dag och jag älskar den.
http://www.himmel.pannkaka.nu
Jag kan också passa på att erkänna att jag kollar in i andras fönster när jag går förbi.
Fy skäms Nettan!
/Net

Talking to myself again

Jag har en halvfärdig hemsida som jag någongån kommer fixa klart för mina bilder...
Tillsvidare:
buss

/Net

Man glömmer att man trivs med livet ibland

Man glömmer att man trivs med livet ibland

/Net

Då blir det en jävla fart, dom har betalt för att jaga ungar

Läger.19 ungar. Från tre i går till tolv i dag.  Kul. Trött.
Mattias: vem är det egentligen som har bestämt formen på nötter?
Spöktimme. Vi gömde allas skor. /Net

Walks along the open road of love and life

Vad skulle livet vara utan självömkan?
Jag har en pojkvän 14 mil bort. Jag har min bästa vän i Usa. Jag har min andra bästa vän hos hennes pojkvän. Ingen ville leka med mig i kväll.
Buhu. /Net

Andra klockar som ringer

Jag har köpt mig en rosa bebis!
En Z610i! :) /Net